Saturday 1 December 2007

SEX TRAFFICKING part 2

Σε μια εποχή (ιδαίτερα πονηρή) που το κράτος αποδίδει τις καταγγελίες σε ξένους που μας έχουν βάλει στο στόχαστρο και μας κατηγορούν αδίκως... (μήπως γιατί ψηφίσαμε όχι στο Ανάν;)

που η αστυνομία κάνει ντου σε καμπαρέ, αλλά δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα... (μάλλον δεν υπάρχει)

που ο Γενικός Εισαγγελέας βγάζει σχεδόν τρελή την απεσταλμένη διεθνούς οργανισμού για την αντιμετώπιση του sex trafficking στην Κύπρο... (δεν έχει ο άνθρωπος χρόνο για χάσιμο)

που ένας ρώσος πατέρας καταφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιώματων, γυρεύονας δικαίωση για την κόρη του που την έφαγαν οι φονιάδες... (απλά... έπεσε από ένα μπαλκόνι)

που όλοι δείχνουν την Κύπρο ως χώρα προορισμού και διαμετακόμισης γυναικών με σκοπό την σεξουαλική τους εκμετάλλευση,

εμείς κοιτάζουμε αλλού και σφυρίζουμε αδιάφορα.

Δείτε αυτό:

6 comments:

Yiota said...

ποιος έφτιαξε το spot ? είναι αυτό που έλεγες οτι θα αρχίσει να δείχνει στην τβ ?

p.s : το spot δεν σοκάρει πάντως..

MonachusX2 said...

@ Γιώτα, είναι το σποτ που άρχισε να προβάλλεται από την tv
για την εκστρατεία ενημέρωσης.Ο στόχος δεν είναι να σοκάρει, αλλά να κάνει γνωστό το πρόβλημα και να αφυπνήσει. Υπάρχουν επίσης ηχητικά σποτ για το ραδόφωνο που είναι πιο δυνατά, ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες. Είναιη πρώτη φορά που η κυριακή κοινωνία, πέραν από άποια δημοσιεύματα θα μάθει ότι η Κύπρος
παίζει το παιχνίδι των κυκλωματων.

Greekstories said...

Ασχετο το σχολιο μου αλλα δεν πηρα χαμπαρι οτι αρχισες μπλοκ. Ειλικρινα πολυ χαιρομαι και γουελκαμ. Σε καταχωρω στους συνδεσμους μου αμεσως!!

APOTINEDRA said...

To down town είχε ένα συγκλονιστικό άρθρο για το θέμα την περασμένη βδομάδα. Το σποτάκι αυτό είναι από την κυπριακή τηλεοραση;;

MonachusX2 said...

Ναι και ήδη άρχισε να προβάλλεται από τα κανάλια. Υπάρχουν και ραδιοφωνικά σποτ, αλλά δεν ξέρω πώς να τα περάσω στο μπλογκ. Το άρθρο στο Down Town απεικόνιζε μέρος της πραγματικότητας.

Anonymous said...

Thanks for writing this.