Sunday 13 January 2008

Iron my shirt

Μόλις το είδα το περιποιημένο πλακάτ του τύπου που απευθυνόταν στην Χίλαρι, είπα, «α τον μαλάκα!», αλλά αμέσως μετά τον παρέλαβε η κ. Κλίντον, για να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να πάρει πίσω την προσβολή που έκανε μέσα στον χώρο της εκδήλωσής της ο εν λόγω σεξιστής. Ομολογώ πως για μια στιγμή ανακουφίστηκα (λόγω πρότερου φεμινιστικού βίου) από την οργισμένη αντίδραση της υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών, αλλά, τι να σας κάνω που είμαι και λίγο πονηρή και είδα πίσω από το πλακάτ “IRON MY SHIRT” (επί το κυπριακότερον: άτε έσσω σου να τυλίξεις κουπέπια) την ίδια την Χίλαρι Κλίντον και την ανάγκη της να δώσει χρώμα στο προεκλογικό της show. Μπορεί να ήταν και η ψευτοκλαμούρα που έριξε μετά (και τι μου θύμισε, τι μου θύμισε...) μπορεί να ήταν και η ήττα της που προηγήθηκε, δεν άργησε να περάσει από το μυαλό μου ότι το όλο concept ήταν σκηνοθετημένο κατ’ευθείαν από το Χόλιγουντ. Οι υποψίες μου δε, ενισχύθηκαν όταν η πρώην πρώτη απατημένη κυρία των ΗΠΑ, πήρε κεφάλι από τον «μαύρο» στην επόμενη εκλογική τους αναμέτρηση, κάτι που φάνηκε και από τις δημοσκοπήσεις που ακολούθησαν.
Λοιπόν, από την Χίλαρι και γενικότερα από το αμερικάνικο σκηνικό πρέπει να πάρουν ιδέες και οι δικοί μας. Εκτός από το κλάμα του πρώτου διδάξαντα (you know who) καλό είναι να επιστρατεύσουν από κανένα δυο προβοκάτορες στις προεκλογικές τους συγκεντρώσεις, να έχουν και τις κάμερες από κοντά για να απαθανατίσουν το «αίσχος» και να είναι γραμμένη και περιποιημένη η απάντηση που θα του δώσουν. Να δείτε πόσο θα ανεβούν τα ποσοστά. Αφού όλοι το ξέρουμε, κατά βάθος είμαστε αμερικανάκια...

http://www.youtube.com/watch?v=jsocCWiLh3s

7 comments:

Έλατο Χελιδόνι said...

Εντελώς τυχαία ο τύπος κρατά την ταπέλλα του γυρισμένη προς την κάμερα τζιαι όι προς την Χίλαρη.

Με γειά το μπλόγκ

Anonymous said...

America!
Fuck yeah!

Το'χουμε το drama queen αλλά μας λείπει το μελό.

Θέλουμε ακόμα λίγες πρόβες πριν κάνουμε πρεμιέρα.

Αλλά κλασικά θα βιαστούμε να την κάνουμε και θα παίξουμε ππάσα ππάσα.

Μα ο λαός μας θα πειστεί από την χάλια υποκριτική μας.

Όπως έκανε με την πασίγνωστη, πετυχημένη, σπάω-όλα-τα-ρεκόρ-τηλεθέασης σειρά "Οι Τάκκοι".

Αυτό είναι πρωτοφανές για έναν τόσο 'έξυπνο' λαό.

roadartist said...

Άσχετο! αλλα πρωτη φορα απο εδω μου εκανε τρομερη εντυπωση το nick σου! Η ακριβως προηγουμενη αναρτηση μου αναφερεται .. σε φωκιες της αλοννησου.. :))
Σορυ για το ασχετο σχολιο αλλα μου ηρθε αυθορμητο..

Yiota said...

κατά βάθος τελικά είμαστε όχι μόνο αμερικανάκια αλλά ότι μας συμφέρει..

dokisisofi said...
This comment has been removed by the author.
UrbanTulip said...

Ο κυπριακός προεκλογικός αγώνας ( ή οτιδήποτε είναι αυτό), είναι ένα χάλι και μισό. Μια σκέτη βαρεμάρα και καθόλου σασπενς. Νομίζω θα ψηφίσω τον κύριο που ποζάρει με το μαλλι τζελαρισμένο και με ύφος πάτρονου που θα νομιμοποιήσει την πιλόττα ( ελπίζω να μην είναι συγγενής !)

MonachusX2 said...

Α μπα, κανένας συγγενής στο ψηφοδέλτιο. Ούτε ένας κουμπάρος για δείγμα καμμιά ελπίδα στο (κυβερνητικό)μέλλον. Ούτε καν ο τζελαρισμένος κύριος... Τζίφος.